Nyt tida saman under eit opphald i to dagar. Bruk gjerne helga til å utforske dei vakre omgjevelsane og dei mange turmuligheitene i storslått natur som øya byr på til fots, til sykkel eller til sjøs.

Vårt lokalkjente team anbefalar gjerne ein tur som passer akkurat dokke!

To på tur

Etter ein dag på tur er vil vi anbefale ein tur i vår flytende badstue. Slik får de senka skuldrane før de går til bords og lar kokkane våre presantere ein nydeleg 3-rettar middag basert på lokale råvarer.

Sauna

Lørdag kveld tilbyr vi en flott bufe med klassisk julemat. Her finn du heimelaga pålegg, pinnekjøtt og julekaker for å nevne noko.

julebord

Pakken inkluderer:

Overnatting i to døgn Moderne Sjøhus.

To lange og gode frokostar.

3-retter meny Fredag Kveld.

Julebord bufe Lørdag kveld.

Pakken er tilgjelgelig 1.-3. Desember og 8.-10. Desember

Fleire pakketilbod

[object Object]

Påskeopphald Finn roen på Knutholmen og bli ei ekstra natt uten tillegg i prisen

Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest. Difor byr vi deg ei ekstra natt uten ekstra kostnad når du bur 2 netter i eit av våre hotellrom i moderne sjøhus

[object Object]

Kystens perle Bobler, badstue og ein betre middag

Nokre gonger skal ein unne seg det aller beste, saman med nokon ein er glad i. Her får dykk eit av våre aller finaste rom med frukt og champagne på rommet, fireretters middag og den flytande saunaen eit par timar for dykk sjølv.

[object Object]

Familieopphald med fisketur Havfisketur med gjengen

Dra på fisketur med vener og familie! Fisket er godt i farvatnet rundt Knutholmen, og på ein slik tur kan det hende dykk får fisk av ein art eller storleik som du kanskje ikkje har sett før.