Turen starter frå Knutholmen. Du padlar mellom fargerike rorbuer og 700 holmer og skjer ut i havgapet. Vatnet er krystallklårt. Livet under kajakken er fantastisk. Du kan la deg fortrylle av kvit sand og tareskog under åra. Guiden deler historier om ei rik tid med sildefisket i Kalvåg.

havn

Kajakkturane er lette turar for både vaksne og barn og du treng ingen erfaring for å delta. Guiden går gjennom teknikk og sikkerheitsøvingar før avreise, og sørger for at alle får ei trygg og artig oppleving. Vi tek hensyn til vêr og vind. Guiden gjer alltid ein vel underbygd avgjering om kvar turen skal gå etter vêr og varsla forhold. Merk at vi legg ruta til meir skjerma vatn om vinden er for sterk utanskjers.

Kajakkturane gjennomførast i samarbeid med Norway Adventures.
Tur kan du booke her.

Klikk bestill for di kajakk oppleving.

kajakk

2024: Turen har daglige avganger mellom 24.06 - 31.07

Vær OBS på at for å være sikker på at du har plass, er det lurt å bestille så tidlig som mulig. Det er slik at turen må være bestilt før kl 21.00 kvelden før, for å sikre at guiden er tilgjengelig på dagen etter.

Fleire artiklar

Rom

Dyra skal også ha det godt hos oss

Vil du ta med deg hunden eller katten din? Velkomen til oss.

Link
alt

Havets Festbord

Havets Festbord Knutholmens berømte sjømatbuffet med fersk og nykokt sjømat. Et stort utvalg varme og kalde retter samt. et stort dessertbord.

Link
Gavekort

Perfekt gåve til de som har alt

Gje nokon du bryr deg om eit gåvekort.

Link