Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest. Difor byr vi deg ei ekstra natt uten ekstra kostnad når du bur i eit av våre moderne sjøhus.

Kajakk

Gje deg sjølv litt tid. Tid du kan bruke til å gå deg en runde, eller sykle en tur.

Dosabu

Padle i skjergarden eller slappe av i badstova.

Badstue

Viktigst er kanskje at det gir deg moglegheita til å utøve kunsten å ikkje gjere noko slag, berre bli sitjande med kaffikoppen på kaikanten etter frukost. Heilt til havørna seglar forbi. Om du har flaks.

kokkar

Fleire pakketilbod

[object Object]

Romantisk Opphald Romantisk Opphald

Nyt tida saman berre dokke to under eit opphald i to dagar. Bruk gjerne helga til å utforske dei vakre omgjevelsane og dei mange turmuligheitene i storslått natur som øya byr på til fots, til sykkel eller til sjøs.

[object Object]

Familieopphald med fisketur Havfisketur med gjengen

Dra på fisketur med vener og familie! Fisket er godt i farvatnet rundt Knutholmen, og på ein slik tur kan det hende dykk får fisk av ein art eller storleik som du kanskje ikkje har sett før.

[object Object]

Sumarovernatting med middag Sumarnetter og bugnande sjømat

Bestill eit sumaropphald hjå oss med middag inkludert i prisen. Er du her ein laurdag, betyr det at du får med deg Knutholmens berømte sjømatbuffet med fersk og nykoka sjømat. Ellers i veka serverer vi fireretters middag av det beste kjøkenet har å by.