Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest. Difor byr vi deg ei ekstra natt uten ekstra kostnad når du bur i eit av våre moderne sjøhus.

Kajakk

Gje deg sjølv litt tid. Tid du kan bruke til å gå deg en runde, eller sykle en tur.

Dosabu

Padle i skjergarden eller slappe av i badstova.

Badstue

Viktigst er kanskje at det gir deg moglegheita til å utøve kunsten å ikkje gjere noko slag, berre bli sitjande med kaffikoppen på kaikanten etter frukost. Heilt til havørna seglar forbi. Om du har flaks.

kokkar

Fleire pakketilbod

[object Object]

Romantisk Opphald Romantisk Opphald

Nyt tida saman berre dokke to under eit opphald i to dagar. Bruk gjerne helga til å utforske dei vakre omgjevelsane og dei mange turmuligheitene i storslått natur som øya byr på til fots, til sykkel eller til sjøs.

[object Object]

Kystens perle Bobler, badstue og ein betre middag

Nokre gonger skal ein unne seg det aller beste, saman med nokon ein er glad i. Her får dykk eit av våre aller finaste rom med frukt og champagne på rommet, fireretters middag og den flytande saunaen eit par timar for dykk sjølv.

[object Object]

Familieopphald med fisketur Havfisketur med gjengen

Dra på fisketur med vener og familie! Fisket er godt i farvatnet rundt Knutholmen, og på ein slik tur kan det hende dykk får fisk av ein art eller storleik som du kanskje ikkje har sett før.