Dykk bur på Sjøholt, vårt finaste boutique hotell. Opphaldet inkluderer frisk frukt og champagne på rommet, og ei privat stund med kok & bad i vår flytande sauna.

champagne

Så er dykk kanskje klare for middag? Ein fireretters middag laga av dagens fangst og sesongens finaste råvarar er inkludert i prisen.

Hotelrom

Start ein ny dag med frisk sjøluft, ein god frukost, og gjerne ein kaffi ute på kaikanten. Eit romantisk opphald for to. Frukost, parkering og wi-fi inkludert.

Mat

Pakken gjelder for opphald fredag-søndag.

Fleire pakketilbod

[object Object]

Sumarovernatting med middag Sumarnetter og bugnande sjømat

Bestill eit sumaropphald hjå oss med middag inkludert i prisen. Er du her ein laurdag, betyr det at du får med deg Knutholmens berømte sjømatbuffet med fersk og nykokt sjømat. Ellers i veka serverer vi fireretters middag av det beste kjøkenet har å by.

[object Object]

Påskeopphald Finn roen på Knutholmen og bli ei ekstra natt uten tillegg i prisen

Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest. Difor byr vi deg ei ekstra natt uten ekstra kostnad når du bur 2 netter i eit av våre hotellrom i moderne sjøhus

[object Object]

Nordfjords perler - smaken av fjordkysten En vakker 3-dagers biltur fra Bremanger til Stryn!

Opplev et Norge i miniatyr, fra majestetiske fjell, dramatiske fossefall, dype daler, krystallklare vann og spektakulære isbreer, til enestående kystlinje med sjarmerende øysamfunn og fjordbygder.