Dykk bur på Sjøholt, vårt finaste boutique hotell. Opphaldet inkluderer frisk frukt og champagne på rommet, og ei privat stund med kok & bad i vår flytande sauna.

champagne

Så er dykk kanskje klare for middag? Ein fireretters middag laga av dagens fangst og sesongens finaste råvarar er inkludert i prisen.

Hotelrom

Start ein ny dag med frisk sjøluft, ein god frukost, og gjerne ein kaffi ute på kaikanten. Eit romantisk opphald for to. Frukost, parkering og wi-fi inkludert.

Mat

Pakken gjelder for opphald fredag-søndag.

Fleire pakketilbod

[object Object]

Familieopphald med fisketur Havfisketur med gjengen

Dra på fisketur med vener og familie! Fisket er godt i farvatnet rundt Knutholmen, og på ein slik tur kan det hende dykk får fisk av ein art eller storleik som du kanskje ikkje har sett før.

[object Object]

Nordfjords perler - smaken av fjordkysten En vakker 3-dagers biltur fra Bremanger til Stryn!

Opplev et Norge i miniatyr, fra majestetiske fjell, dramatiske fossefall, dype daler, krystallklare vann og spektakulære isbreer, til enestående kystlinje med sjarmerende øysamfunn og fjordbygder.

[object Object]

Bu 3 netter i Moderne Sjøhus, betal for 2! Finn roen på Knutholmen og bli ei ekstra natt uten tillegg i prisen!

Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest. Difor byr vi deg ei ekstra natt uten ekstra kostnad når du bur 2 netter i eit av våre hotellrom i moderne sjøhus