Bestill eit rom med frukost inkludert og middag. Laurdagar byr vi gjestane våre sjømatbuffet, som er ei lång tradisjon på Knutholmen.

rom

Havets festbord ei begivenheit i Kalvåg, og ei oppleving mange reiser langt for å få med seg. Ellers i veka set vi saman ein fireretters middag av det beste sesongen har å by på.

lounge

Ein meny basert på kva dei lokale fiskarane har fanga til einkvar tid. Vi er stolte av kokkane våre og kjøkenet vårt. Og ynskjer deg velkomen til havs og til bords.

kajakk

Pakken er tilgjengelig frå 1.juni-31.august.

Fleire pakketilbod

[object Object]

Nordfjords perler - smaken av fjordkysten En vakker 3-dagers biltur fra Bremanger til Stryn!

Opplev et Norge i miniatyr, fra majestetiske fjell, dramatiske fossefall, dype daler, krystallklare vann og spektakulære isbreer, til enestående kystlinje med sjarmerende øysamfunn og fjordbygder.

[object Object]

Påskeopphald Finn roen på Knutholmen og bli ei ekstra natt uten tillegg i prisen

Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest. Difor byr vi deg ei ekstra natt uten ekstra kostnad når du bur 2 netter i eit av våre hotellrom i moderne sjøhus

[object Object]

Kystens perle Bobler, badstue og ein betre middag

Nokre gonger skal ein unne seg det aller beste, saman med nokon ein er glad i. Her får dykk eit av våre aller finaste rom med frukt og champagne på rommet, fireretters middag og den flytande saunaen eit par timar for dykk sjølv.