Bestill eit rom med frukost inkludert og middag. Laurdagar byr vi gjestane våre sjømatbuffet, som er ei lång tradisjon på Knutholmen.

rom

Havets festbord ei begivenheit i Kalvåg, og ei oppleving mange reiser langt for å få med seg. Ellers i veka set vi saman ein fireretters middag av det beste sesongen har å by på.

lounge

Ein meny basert på kva dei lokale fiskarane har fanga til einkvar tid. Vi er stolte av kokkane våre og kjøkenet vårt. Og ynskjer deg velkomen til havs og til bords.

kajakk

Fleire pakketilbod

[object Object]

Kystens perle Bobler, badstue og ein betre middag

Nokre gonger skal ein unne seg det aller beste, saman med nokon ein er glad i. Her får dykk eit av våre aller finaste rom med frukt og champagne på rommet, fireretters middag og den flytande saunaen eit par timar for dykk sjølv.

[object Object]

Romantisk Opphald Romantisk Opphald

Nyt tida saman berre dokke to under eit opphald i to dagar. Bruk gjerne helga til å utforske dei vakre omgjevelsane og dei mange turmuligheitene i storslått natur som øya byr på til fots, til sykkel eller til sjøs.

[object Object]

Familieopphald med fisketur Havfisketur med gjengen

Dra på fisketur med vener og familie! Fisket er godt i farvatnet rundt Knutholmen, og på ein slik tur kan det hende dykk får fisk av ein art eller storleik som du kanskje ikkje har sett før.